perjantai 10. heinäkuuta 2015

40% Done

Huh puh, se olisi sitten 40% suoritettuna. Ihan mieletön fiilis kun on vuoden tehnyt töitä koulun eteen melkein joka päivä 7-22 ja vihdoin se on ohi. Nyt naurattaa jo kun välillä juoksin koulusta kotiin, että kerkeisin lukemaan vähän enemmän, viimeisen kahden viikon aikana ei kerennyt edes urheilemaan ja vessan ja suihkun seinät täyttyivät ''post it'' muistilapuista. Vaikka moneen kertaan manasin lukemisen määrää ja muun muassa biokemian vaikeutta niin on se kuitenkin hienoa miten paljon on oppinut. Tuntuu hassulta kun enää ei tarvi lukea, ja koko ajan ei ole joko a. kiire tai b. huono omatunto ettei ole lukemassa.
Pikku hetken nyt levättyäni Suomessa tuntuu taas ihanan energiseltä. Kokkausta on ollut kiva taas harrastaa ja leipoa. Uusin villitykseni on vanhemmilta lainaamani mehukone. Aloitan joka aamun aina inkivääri-shotilla, siitä saa kivan potkun päivän alotukseen. 

                                                                           Inkiväärishotti


                                                             2-3cm pala inkivääriä kuorittuna   
                                                                        1 vihreä omena            


Säät on hieman raikkaamman oloiset , joten täytyy keksiä sadepäivien puuhaa. Sekään ei haittaa kun ei tarvi mennä uusimaan tenttejä syyskuussa vaan saa pitää kunnon 3 kuukauden loman koulusta.  

Pirteää viikonloppua!          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti