maanantai 23. helmikuuta 2015

Cashew, kouluöverit ja mässyhaaste

Muutama päivä Puolassa ja voisi jo palata Thaimaaseen. Onneks sentään päivät on jo pidempiä ja aurinkokin pilkottelee välillä. Pari kuvaa vielä Thaimaasta niin muistaa miksi kannattaa tehdä töitä :)


Unohtuipa viimeksi mainita cashew-pähkinästä. Cashew pähkinä siis tulee tämän näköisestä möllykästä, tuosta tummasta alaosasta.Kokkikoulun opettaja leikkasi sen meille nähtäväksi. Oikeasti tuo tumma osa kuivatetaan vielä ensin ja sitten kaivetaan pikku pähkinä esiin. Ei ihme, että cashew pähkinät ovat niin arvokkaita.

Palataan takaisin todellisuuteen. Liitin tuohon alle kevään lukujärjestyksen. Minua koskevat ryhmät ''N3'' ja ''N''. Eli maanantaisin esimerkiksi leppoisa 8-18:15... Lisäksi joka maanantai on 3 tenttiä (joista täytyy saada vähintään 3.0 keskiarvo, jotta voi osallistua loppukokeeseen (asteikolla 1-5)). Ettei kävisi olo liian keveyksi niin torstaisin on 2 tenttiä lisää! 5 tenttiä joka viikko kesäkuun alkuun :) No eipähän jää ainakaan aikaa voivotteluun. Täytyy yrittää vaan miettiä, että se on pari kuukautta elämästä.


Niin kuin joskus aiemmin mainitsin, edellinen vuosikurssi ja meidän vuosikurssi on kokeilu vuosiryhmässä, jossa teoria tiivistetään 5 vuoteen 6 sijaan. Kokeilu ilmeisesti loppui sitten meidän vuoteen, keskeyttämisprosentti oli liian suuri. Nytkin oli sääli kun yksi läheiseksi tullut kurssitoverini, ruotsalainen tyttö päätti lopettaa ja muutti viikko sitten pois. Onneksi tämän lukukauden saatua päätökseen pitäisi kuitenkin alkaa helpottaa loppua kohden. Pikku tsemppi päälle vaan siis ja muutama kuukausi menee vaikka päällä seisten, kai... Kauheinta olisi jäädä luokalle ja käydä sama läpi uudestaan :) Se motivoi lukemaan.

Päätin muuten osallistua haasteeseen ''sokeriton maaliskuu'', itse antasin kyllä mielummin nimen mauton maaliskuu, kun ei mitään hyvää saa. Kaikki herkut, karkit, mässyt, pullat siis pois. Tarttukkaa tekin haasteeseen niin ei tarvi yksin kärvistellä.

Makeita helmikuun viimeisiä päiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti