lauantai 20. joulukuuta 2014

Heipparallaa

Huh viimeinkin se oli tämän vuoden osalta siinä. Pahoittelut etten ole päässyt päivittämään aiemmin. Kiire on saanut uuden määritteen tänä syksynä, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Tentit läpi ja aika alkaa nauttia joulusta ja niin no elämästä :) 12 tuntia päivässä opiskelun jälkeen kirjojen ja läppärin äärellä, iltaisin halusi vain heittää kaiken elektroniikan nurkkaan ja tehdä jotain aivan muuta. Usein se jotain aivan muuta kylläkin tarkoitti kellon puitteissa jo nukkumaan menoa. 


Viime viikolla toiseksi viimeisen tentin jälkeen kokoonnuimme kerran vielä koulun ulkopuolella koulukavereiden kanssa vähän nauttimaan joulunodotuksesta. Teimme riisipuuroa ja leivoimme pipareita. Puolalainen valmis piparitaikina oli vähintäänkin epäilyttävän näköistä, lähes mustaa, mutta paistaessa vaalenivat normaalin piparin värisiksi. Makukin oli suht ok. Hauskempaa oli kuitenkin yhdessä puuhaminen ja pikku breikki lukemisesta. 

Eilen Szczecin oli 11 astetta lämmintä! Hassua, koska viime joulukuussa oli kuitenkin lunta. Ei paljon, mutta oli. Niin kivaa oli koneessa kuulla puheen sorinaa suomeksi ja heti huomen aamulla herättyäni käyn tyhjentämässä Succesin pulla varastot ja avaan television ensimmäiseen kertaan kolmeen kuukauteen. Sohva, villasukat, kasa pullia, niistä on iloiset sunnuntait tehty :)

Rauhallista joulun odotusta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti