sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Viikonloppu tuli, viikonloppu meni

Viikonloppu, ai mikä viikonloppu? Ei tuntunut yhtään lomalta, kun joka aamu piti herätä kello 8 lukemaan. Haluaisin hirveästi itse tehdä ruokaa, mutta tuntuu ettei tämän hetken lukutaakalla voi tuhlata aikaa edes ruuan laittoon. Toisaalta luulen myös, että itselläni menee aikaa niin paljon opiskeluun kun erehdyn aina sivuteille lukemaan yksityiskohtia ja selvittelemään niiden kytköksiä eri sairauksiin. Helpommalla pääsisi varmasti kun lukisi vaan mitä käsketään. Asiat jää jotenkin paremmin kuitenkin mieleen kun ne voi yhdistää johonkin. Palaten vielä ruuanlaittoon niin on jälleen kiva huomata Puolan alhainen hintataso. Kun naapurista saa 14 palaa sushia 5 eurolla tai vastapäätä kinkistä kana-riisiannoksen 2 eurolla on joskus helpompaa vain hakea valmista. Edelleen olen kyllä vahvasti sitä mieltä, että oma laitettu ruoka paras ruoka. Tietää mitä se sisältää!


Urheilusta ei voi kuitenkaan tinkiä. Siitä saa niin paljon lisäenergiaa. Keräsimme koululta kasaan kiipeilystä kiinnostuneen porukan ja sovimme viikottain menevämme kiipeämään. Läheltä löytyi kiva pikku paikka, oli hurjaa vaan huomata kuinka turvallisuus ei ollut niin justiinsa. Siinä mielessä on ihan hyvä, että Suomessa on niin säännösteltyä kaikki. Siellä se vähän harmittaa, mutta ulkomailla sitä taas kaipaa ja arvostaa.


Ihanaa alkavaa viikkoa!!

Ainiin piti linkata vielä uusi lempibiisini, pianon soitto on niin kaunista. Soitin lapsena vähän, siis lähinnä ukko noaa ja lopetin kun täti sanoi, että pianonsoittajilla kasvaa pitkät sormet. Noh ehkä hyvä näin, en niin lahjakas ollutkaan :)

Tästä syksyiseen tunnelmointiin

https://www.youtube.com/watch?v=VGbCuGcQbq0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti