torstai 2. lokakuuta 2014

Hohtoa kasvoille

Työkaverini Anna suositteli minulle kasvonaamioita, jotka oli kokenut hyväksi. Halusin heti kokeilla samaa, koska kesän jälkeen ihon kunto heittää aina härän pyllyä. Pian ilokseni postista tupsahtikin Jamelan paketti.


Yögeelinamiot imeytyivät hyvin ihoon ja aamulla iho näytti terveen hohtavalta. Myöskin säännöllisessä käytössä olen huomannut kurkkunaamiolla semmoisen pikkuröpelön otsasta kadonneen. Q10 yösilmänymärysnaamio tuntui iholla miellyttävältä, eikä tullut sellaista epämiellyttävää pistelyä kuin antiageing tuotteista ylensä.


Mineraalikollageeninaamiot näyttävät vähän hassuilta. Viimeistään siinä vaiheessa kun saan iskettyä naamion kasvoille ja katson peiliin, pääsee naurun tirskahdus. Ettei tarvinnut yksin nauraa, sain (huijasin) miespuolisen testaajan seurakseni ja totesimme, että kasvoilla naamio tuntuu kivan viileältä ja kosteuttavalta. Otsalta ja poskilta se kiinnittyi hyvin, leuka jäi vähän löysäksi. Maskissa on kiva sen helppous ottaa se pois. Välittömästi en huomaa sen ihmeempää vaikutusta, mutta aamulla huomaan normaalin yö aikana tulleen T-alueen rasvoittumisen olevan poissa. Kasvojen kosteustasapaino näyttäisi olevan tasantuneen. Myöskin terveen oloinen kuulaus on poskilla.


Hassua kyllä, ''tehokkaimmalta'' tuntui huulten ympärillä, lähinnä huulen yläpuolella. Se onkin usein alue mikä ainakin itsellä jää hoitamatta. Mies testaaja oli tähän mennessä jo kerennyt soheloimaan huulen yläosan maskista pois. Nooh sai siitä hyvästä päätetytötä tekevien silmänalusmaskin vielä testiin ja piti siitä.


Kaikin puolin miellyttävä tuttavuus siis. Vielä tämmösenä tarkkana pirkkona piti muutama kysymys esittää maahantuojalle:

1. Haittaako jos tuotetta menee suuhun?
Ei. Tuotteissa ei ole mitään vaarallisia ainesosia, mutta silti se ei ole suositeltavaa.

2. Kollageeninaamio tarttui hyvin otsaan ja poskille, mutta ei leukaan. Teinkö jotain väärin?
Siihen, että naamio ei tarttunut hyvin leukaan on kolme vaihtoehtoa, 1) Ihoon on jäänyt kosteutta puhdistuksen jälkeen, 2) naamio ei ole ihan täysin istunut kasvojen muotoon ja leuan kohdalta naamio ei ole asettunut ihon myötäisesti, 3) naamiota ei ole taputeltu paikoilleen, eli taputtelemalla sen pitäisi tarttua paikalleen.

3. Onko kollageeninaamion kanssa tarkoitus maata vai voiko samalla puuhata muuta? 
Naamion kanssa voi hyvin liikkua kunhan se on ensin hetken imeytynyt kasvoille ja täten tarttunut paremmin paikoilleen. Naamiota laittaessa kannattaa pysyä hetki paikallaan ja antaa ravintoaineiden alkaa imeytyä, jonka jälkeen naamio pysyy paremmin paikoillaan.

4. Onko tuotteiden kanssa tehty yhteistyötä ihotautilääkäreiden kanssa?
On, mutta ei Suomessa vielä. Asiaa työstetään Suomen osalta. UK:ssa yhteistyötä ihotautilääkärien kanssa on tehty.

5. Minkö ikäisille tuotteet on suunnattu?
noin 25-50+ vuotiaille

6. Kauan tuotteet ovat olleet saatavilla?
Jamela on valmistanut kosmetiikkaa yli 10 vuotta, mutta kyseisen tuotesarjan lanseeraus on aloitettu vuonna 2010. Suomeen tuotteet tulevat vasta nyt. 

Kiitos Jamelalle hauskoista hetkistä ja ihon hoidosta. Lisää voi lukea www.jamela.fi . Lisäksi lokakuun loppuun asti saatte verkkokaupasta tuotteita -20% alennuksella koodilla ''lukija14''.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti