maanantai 1. syyskuuta 2014

Se terveellisempi jacky-makupala

Hupsansaa viikko vierähti super nopsaa töiden parissa ja nyt sitten sängynpohjalla flunssassa. Olisi pitänyt aloittaa D-vitamiini tankkaus jo aiemmin...Sen jälkeen kun olen alkanut ottanut D-vitamiinia kesän ulkopuolella niin taudit ovat selvästi vähentyneet.

No joo se siitä, takasin herkkujen pariin. Pakkohan tolle suklaalle on joku terveellinen vaihtoehto keksiä, joka päivä voisi muuten vaan mussutella. Kokeilinkin suklaa-avocadovaahtoa ja mieleen tuli ihan lapsuus ja se hetki kun sai "jacky" makupalan kätösiinsä. Nyt voi hyvällä omatunnolla nauttia tätä herkkua.

Suklaa-avocadovaahto
1 avocado
1 kypsä banaani
2tl raakaakaojauhetta
Ainekset blenderiin/tehosekoittelemalla ja sekaisin.


Kauniin näköstä tästä ei saa millään, mutta maku korvaa sen. Lisäsin joukkoon mustaherukoita, mansikatkin voisi olla kivoja. Sain miespuolisen testaajankin herkuttelemaan kun lisäsin sekaan suklaanmakuista proteiinijauhetta. Siitä tuli melkein vielä parempaa, mutta noin periaatteessa en halua käyttää extra proteiineja sun muita lisäravinteita vaan haluan saada ruuasta kaiken tarvittavan. Toki joskus lisään hamppuproteiinijauhetta aamusmoothieen jos olen menossa urheilemaan, mutta sekin on luonnon oma tuote.


Tsemppiä viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti