maanantai 15. syyskuuta 2014

Lähtö lähenee

Äkkiä on kesä vierähtänyt ja kahden viikon päästä olisi aika palata taas Puolaan. Vähän hassuin fiiliksen mietin tulevaa lähtöä. Toisaalta olisi kiva olla kotimaassa missä on kaikki läheiset, toisaalta tuntuu, että on "unfinished business" jotka haluaa hoitaa loppuun. Samalla aikaa myös kivalla tavalla on jännää taas lähteä. Onneksi sentään kaupunki on jo tuttu ja koulukaverit. Tosin uusi koti on, niin siihen menee aikaa tottua. Oon kyllä varmasti niin pahvi, että saatan vielä väsyynenä kävellä vanhaan osoitteeseen.

Hyvin on kuitenkin kerennyt nollaantua kesän aikana, kun tuntuu, ettei ikinä missään ulkomailla olisi ollutkaan. Nyt on kesätyötkin loppununeet, ja vähän haikea tunnelma taas jättää työpaikka. Toisaalta on kiva, että on sellainen työpaikka tai työyhteisö, mitä tulee ikävä. Tai ei nyt niin ikävä tule aamu kuuden herätystä, mutta noin muuten.


Tästä blogista onkin viime aikoina tullut vallan reseptiarkisto. Lokakuusta eteenpäin kerron sitten taas koulujuttuja sun muuta. Koulu alkaa jälleen melko teoriapainotteisesti: biokemiaa, fysiologiaa, patologiaa ynnä muuta kivaa, hui. Innolla odotan kuitenkin valinnaisia kursseja, joissa voi valita joko ''hormonien epätasapainon vaikutus kehoon'' tai ''vapaat radikaalit''. Molemmat hirmu mielenkiintoisia aiheita, joten yritän änkeä itseni molemmille kursseille, kunnon nörtti :)

Iloista viikkoa!!

2 kommenttia:

 1. Tuli jo ikävä sua :)
  Kiva kun olit meidän ilona kesän!
  Tsemppiä syksyyn ja nähdään taas.
  AnnaÅ
  Ps. Vähänkö tekee nyt mieli omenapiirakkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuin myös :) Te olitte mun ilo! no ehkä joulun sitten taas!! Kiitos ja tsemppii syksyyn sinnekkin :)

   Poista