sunnuntai 10. elokuuta 2014

Uusi koti

Täytyy kyllä sanoa, että opiskelujen haastavuus ei ole mitään verrattuna puolalaisiin vuokranantajiin. Huh, aikamoiset viime päivät siellä vilahti.. No onneksi asunto löytyi, mutta edellinen vuokranantaja ei antanut vuokratakuuta takaisin. Vedoten joihinkin epämääräisiin syihin. Sitä luulisi, että kun maksaa vuokrat ajallaan ja pitää hyvää huolta kodista niin se riittäisi, mutta ei. Ulkomaalaisilla ei näköjään Puolassa paljon ole oikeuksia. Se on sääli, koska ulkomaalaiset opiskelijat tuovat kaupunkiin kuitenkin aika paljon tuloja, mutta kun tälläistä tapahtuu niin ei ole kiva suositella maata. Toki joillain on positiivisiakin kokemuksia, mutta ei tällästä kuitenkaan koskaan tapahtuisi Suomessa. No maassa  maan tavalla, ainakin koulu on tosi hyvä ja opiskelukaverit huippu tyyppejä. 

Tässä vielä uusi koti. Onneksi sentään hintataso on alhainen Suomeen verrattuna. Asunnot on noin puolet edullisempia kuin esim Helsingissä.
Kivaa alkavaa viikkoa!! xxx ooo

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen koti :) Aika törkeetä kyllä jos ei makseta vuokratakuuta takaisin, varsinkin jos siihen ei ole mitään syytä. Outoa toimintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ja sanos muuta! No luotan et karma pitää kirjanpitoa ;)

      Poista