perjantai 1. elokuuta 2014

Raparperi smoothie

Tekee mieli vilvoketta näin helteen keskellä. Päätinkin kokeilla raparperi smoothieta. Raparperi on jonkun verran kirpeä niin mietin olisiko sitä hyvä keittää ensin. No päädyin tekemään kaksi versiota, niin sillähän se selviää. Ensimmäiseen versioon kuorin raparperin uloimman kerroksen ja pilkoin blenderiin. Toisessa versiossa keitin raparperia pienessä määrässä vettä n. 5min.

Raparperi smoothie

1/2 kourallista raparperiä
kourallinen jäisiä mansikoita
1 bananaani
mantelimaitoa
(hunajaa jos haluaa makeutta)


Täytyy kyllä sanoa, ettei hirveästi ollut maku eroa keittikö raparperin vai ei. Itse oikeastaan pidin enemmän raaka versiosta ja toki se on myös helpompaa tehdä. Banaani tuo myös tarpeeksi makeutta, joten hunajaa ei välttämättä tarvitse.

Huippu viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti