torstai 26. kesäkuuta 2014

Viimeinen viikko ja räjähtänyt ruutu

Edelleen odottelen tuloksia anatomian kirjallisesta tentistä. Tää on kyllä kans sellainen maa aikataulujen kanssa, että jos ei ole mustaa valkoisella niin se kestää ja kestää.. Puolalaiset tekee asiat sitten kun huvittaa. Sopii tosi hyvin tälläselle kärsimättömälle tyypille. Kun muutin Puolaan, asunnossani piti olla valmiina valot. Loppupeleissä kuitenkin istuin toista viikkoa lukien taskulampun kanssa odottaen valojen asentajaa. No nyt naurattaa jo, mutta silloin hymy näytti irvistykseltä. Jotain positiivista kuitenkin; anatomian käytännön koe meni läpi.

Vielä ensi viikon keskiviikkona histologia ja siitä saman tien kentälle. Ei tuu ikävä. No ehkä vähän, mutta tosi vähän. Varmaan lähinnä koulukavereita. Pitää joku posiitivinen asia aina kaivaa.. mmm mielestäni on kivaa kun tentteihin pukeudutaan.Viimeisen tenttiin päätin valita tälläisen polski mekon. En saa nyt millään päähän mekon kuvion nimeä. Vähän niin kuin ruutu, mutta ruudut ei ole ruutuja, räjähtänyt ruutu? :) Okei ehkä on aika, että tää räjähtänyt ruutu menee nukkumaan, sweet dreams :) xxx ooo

Positiivista loppukesäkuuta ja palataan taas ensi viikolla!!

4 kommenttia:

  1. Siis kukonaskel kuviotako tarkoitit? T: Katri

    VastaaPoista
  2. Just!!! Äiti kans puhu jostai pepita tai lolita tai joku vastaava :D Mut johonki lintuun mäkin hämärästi sen yhdistin :) kiittiii!!!

    VastaaPoista
  3. Ihana mekko! Nähdään pian! T. Jepa

    VastaaPoista