keskiviikko 14. toukokuuta 2014

5 päivän arkihaaste

Noniin Katri ja Sirpa, tässä sitä arkihaastetta yhdeltä viikolta. Tälläiseltä viikko näytti:


Monday: Viimeiset viikot on mennyt edes takaisin seilaillessa Puolan ja Suomen väliä. Käytän Airberliniä tai Finnairia, riipuen millä nyt järkevimmän lennon saa. Molemmat myöhästelee yhtä paljon, ehkä Airberlin aavistuksen enemmän, mutta annan sen niille anteeks, kun ne lennon lopuksi antaa niin hyviä suklaasydämiä :)


Tuesday: Koulussa anatomiassa nyt viimeisenä pää menossa. Olisin periaatteessa voinut joka päivälle ottaa kuvan vaan anatomian kirjasta :)


Histologian tentti hyväksytty. Mikroskoopilla pitää tunnistaa ihmisen soluja eri paikasta elimistöä. Toukokuun aikana on viimeiset luennot kaikista aineista ja sen jälkeen vaan muutama tentti. Tosin ne menee vähän hölmösti, koska viimeinen tentti on 2.7. Mielummin oisin lukenut turbovauhdilla toukokuun ja lähtenyt jo lomille, mutta suurin osa oppilaista halusi tentit hajautettuna.


Wednesday: lähiostarini Puolassa, jossa käyn kuntosalilla ja ruokaostoksilla. Ei nyt ihan Stokka, mutta täältä löytyy perus Mangot, Zarat, H&M, Starbucks...Kaikkia erikoisuuksia tulee vastaan puolalaisissa ruokakaupoissa. Viimeksi bongasin strutsin munan.


Kevät on jo pitkällä.


Thursday: Taas lennetään. Toisaalta kyllä tykkään matkustaa, koska koneessa on pakko istua paikallaan ei ole muuta tekemistä kuin lukea.


Kaivopuiston alueella viihdyn kovin. Siellä on jotenkin rentouttavaa kävellä auringon paisteella meren äärellä.


Friday: Töistä tullessa naapuri veti oven kiinni moikkaamatta. Joo-o kyllähän tää vähän eroaa perus päivämeikistä :) Ei ollut tarkoitus säikäyttää.. Mutta kuvassa toimi eli kaikki tyytyväisiä, niin joo paitsi se naapuri x)

xxx ooo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti