tiistai 29. huhtikuuta 2014

Vappua ja kasviskeskiviikko combination

Nakkeja ja perunasalaattia? Ehkä voisi kokeilla jotain uutta vappu menuun :) Pääsiäisenä bongasin Hannelen luota hauskan idean alkupalaksi (ja helpon+nopean)


Avocado viettelys

1/2 avocado
majoneesia 
soijakastiketta
mausteseosta
rapuja tai graavilohta

Puolita avocado ja lisää majoneesi, soijakastike ja päälle mieleistäsi mausteseosta. Sivulle rapuja tai graavilohta.

Avocado rakastajana oisin voinu tyhjentää useammankin lautasen näitä :) myös parsakausi on meneillään, niistäkin saa äkkiä maistuvaa lisuketta.


Tai miksei vaikka seuraavan päivän brunssille pinaatti-lohi-''pitaleipiä''. Muistatteko vielä pinaattimunakkaan reseptin..?


Pinaatti-lohi ''pitaleivät''


pinaatti pitaleivät:

kourallinen pinaattia
2-3 munaa 
suolaa


täyte:

graavilohi
juusto
rucola

Blenderissä sekaisin ja pienen voi määrän kanssa pannulla paisto. Puolita kypsä pinaattimunakas ja täytä esim. graavilohella juustolla ja rucolalla.

Hauskaa vappua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti