keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Minijärkkäri

Hankin itselleni tuossa taannoin syntymäpäivälahjan, kai niin voi tehdä? :) Vanha kamerani oli rikki ja pääosin olen napsinut kännykällä kuvia. Mitäänhän en kameroista ymmärrä, mutta pyysin myyjältä minijärjestelmäkameraa tälläselle lomakuva räpsyttelijälle / lintubongaajalle. Minusta tuli lintubongari, koska parvekkeeni läheisyydessä on suuri puu, jossa linnut, lähinnä pulut istuvat ja tuijottelen ja kuvailen niitä aina lukemisen ohella.

 kuvat uudella Canon Eos Rebelillä

Okei ehkä pitäisi alkaa keksiä uusia harrastuksia, crazy bird woman :) Palatakseni kameraan, päädyin siis Canon Eos Rebel SL1 100D. On varmaan hyvä, jos osaa käyttää.. Ihan tarkkoja kuvia sillä kyllä saa vaikkei kaikkeja kikkoja osaakkaan. Kameraan saa lisänä ostaa muistikortin, jossa on wifi, langattomasti kuvien siirtoa varten. Itse en sitä hankkinut ainakaan vielä, koska esim 100 kuvan siirtoon menee kuulemma noin 20min, kun taas johdon kanssa 20s. Lisäksi wifi kuluttaa akkua nopeasti. Kameraan voi ostaa myös mitä vain Canon perheeseen kuuluvia putkia, ja mielestäni perusrunko on miellyttävän kevyt.

Canon Eos Rebel SL1 100D

Koulu etenee tällä hetkellä mielestäni turhan hitaasti, vaikka syyslukukausi oli äärimmäisen uuvuttava, niin mielummin silti valitsisin tehokkaan tahdin kuin peukaloiden pyörittelyn. Toki näin ensimmäisenä vuonna saan vielä jotain kursseja hyväksi luettua sairaanhoitajan tutkinnosta, mutta silti olen ajatellut selvittää josko näitä opintoja voisi suorittaa nopeutetusti. Ai miten niin malttamaton :) 

Samassa talossa asuu yksi neljännen vuoden opiskelija ja he pääsevät kirurgian jaksolla avustamaan leikkauksiin. Kyseinen tyttö oli poistanut eilen umpilisäkkeen! Aika mielenkiintosta. Lisäksi neljännen vuoden jälkeen saa toimia jo jonkin näkösissä tehtävissä sairaalassa takapäivystäjän avulla. Sitä odotellessa...

Suomessa taisi tulla vähän takatalvi, ei täälläkään enää yli10 asteen ole noussut, mutta siitä huolimatta kevättä kohden mennään, positiivista loppuviikkoa!! Ja ainii, iskä myöhästyneet nimipäivä onnittelut jos viesti ei tullut perille :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti