lauantai 8. helmikuuta 2014

Vihreää herkkua, lehtikaalisipsit ja broccolia

Ylensä mieleni tekee makeaa, mutta silloin tällöin myös suolaista snackkiä. Terveellisempi vaihtoehto jota usein teen on herkulliset lehtikaalisipsit. Helppoa ja nopeaa.

1.Lehtikaalien pesu ja lehtien repiminen irti varresta (kuivaa hyvin, että tulevat rapeiksi)

2.Voitelu oliiviöljyllä ja merisuolaa päälle, uuniin 150c n.20min

Valmis! 

Jonkun verran ne uunissa kutistuu, mutta todella herkullisia, paitsi jos poltat ne (tulee rusehtaviksi niinkuin pellin alakulmassa näkyy, ja maistuu melko pahalle :)

Toinen nopeampi ja vielä helpompi on broccoli ja hummus dippi. Tai kukkakaalia, porkkanaa..mitä ikinä kaapista löytyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti