lauantai 22. helmikuuta 2014

Talent showta, snack vinkkejä ja tietoa suolistosta

Eilin tuli ensimmäistä kertaa käytyä puolalaisessa yökerhossa kun yliopiston oppilasjärjestö järjesti siellä Talent shown. En sinänsä huomannut huomannut eroa menossa verrattuna Suomeen, tosin paikalla oli pääosin koulun oppilaita eli Skandinaviasta. Talent shown voitti 4.vuoden miesopiskelija, joka esitti Miley Cyrusin Wrecking ball kappaleen, se oli hmmm erilaista :)

Paita: New Yorker, Farkut: Hollister

Lähtiessä tuli hieman kiire kun koulussa käytiin juuri vatsan anatomiaa ja olin niin uppoutunut lukemaan siitä, etten huomannut ajan kulua. Päälle valitsin perus varman ja nopean; farkut ja mustan paidan, sekä hiukset ponnarille. Koruilla olisi tietty saanut kivaa lisäefektiä, mutta kun ne jäi kaikki Suomeen..

Lulu yökerho, jostain syystä kuvaan aina clubeista valoja. Tässä tämä venäläistyylinen hökötys. 

Koulussa ja miksei töissäkin kun on pitkiä päiviä niin kannan mukana aina jotain pientä syötävää, että illalla ei tarvi sitten syödä koko päivän edestä. Cocovin super snackit on todella hyviä, täysin luomua ja esimerkiksi tuo suklaa versio sisältää vaan taatelia, cashewta, rusinaa ja raakakaakaota, siinä kaikki! Kiitos vaan Katrille, joka näitä minulle toi :)


Toinen terveellinen herkkuni on, almond butter omena lohkojen kanssa. Almond butterissa on ainoastaan 100% manteleita, ei mitään muuta. Mausta tulee vähän mieleen, ei niin äklömakea toffee. Tosi hyvä kuvaus :D Myös esim mansikoitten kanssa tämä on todella hyvää.


Koulussa opittua: pelkästään ohutsuolessa imeytymispinta-ala on yli 200 neliötä! Lisäksi pitäisi muistaa kuitupitoinen ruokavalio, koska suolistosyöpä on yleisempää henkilöillä, joilla on vähän kuitua ruokavaliossa. Tämä johtuu siitä, että silloin jätökset myrkkyineen ovat kauemmin peräsuolistossa ja kontaktissa limakalvoihin. Kyllä sitä tietenkin vähän miettii ravintooan ja mitä sinne suolistoonsa haluaa pilkottavaksi kun ne voi aiheuttaa ongelmia elimistössä ja pahimmassa tapauksessa johtaa juuri esim suolistosyöpään. Mainittakoon vielä, että kuitupitoinen ruokavalio ehkäisee myös hemorroideja (eli ei niin mukavia peräpukamia :)

Mutta mukavaa viikonlopun jatkoa! 

ps. jos tulee mieleen jotain mistä haluaisitte erityisesti, että kirjoitan niin kertokaa ihmeessä. Ajatuksena oli lähitulevaisuudessa laittaa mm vähän treenivinkkiä, kasvisruokakokeilut jatkuu ja ehkä vähän meikeistä ja tietty `koulussa opittua` osio, jossa kerron mielenkiintoisia faktoja ihmiskehosta... tai ainakin omasta mielestä mielenkiintoisia ;D try to deal with it, xxx ooo

2 kommenttia:

  1. En tiedä miten tänne eksyin, mutta tajusin, että ollaan oltu samalla yläasteella. Kauneus on näköjään ainakin pitänyt pintansa ja fiksukin vielä :)

    VastaaPoista