tiistai 18. helmikuuta 2014

Kevätlukukausi ja uusi kello

Paluu Puolaan koitti taas ja opiskeluarki alkoi,  jee.. tosi kiva. Syyslukukaudella meillä oli koulua 2-4 tuntia päivässä maanantaista perjantaihin. Nyt kevätlukukaudella koulupäiviä on viikossa vain kolme,  mutta ne ovat pitkiä. Äkkiseltään voisi luulla, että aika paljon vapaata, mutta lukemiseenhan tuo vapaa-aika pääosin kuluu. Toisaalta tämä antaa kyllä mukavasti vapauttakin jos haluaa mennä kun kevät täällä etenee niin esimerkiksi rannalle lukemaan tai vaikka pidennetyksi viikonlopuksi Suomeen. Edellisestä tutkinnosta sain vielä joitain kursseja hyväksi luettua, niin siitäkin tulee extra vapaata. Vaikka toisaalta mielellään kertailenkin asioita, kun täällä kerran on ja luennoitsijat ja aiheet ovat suurimmaksi osaksi hyvin mielenkiintoisia.

Perjantaina ajattelin vihdoin ensimmäistä kertaa osallistua yliopiston opiskelijajärjestön rientoihin. Jos miettii haluavansa tänne opiskelemaan, niin yksi iso positiivinen asia on juuri tuo opiskelijajärjestö. Sitä pyörittää koulun oppilaat, jotka järjestävät muun muassa ylimääräisiä oppimisworkshoppeja, jos joku oppiaine tuntuu vaikealta sekä lähes joka viikonloppu jotain rientoja. Nyt perjantaina on Pum's got talent -kilpailu (Pum on lyhenne yliopiston nimestä), silloin tällöin on myös retkiä Berliiniin.

Edellisestä postauksesta unohtui vielä mainita yksi ostos. Teksasin reissulta jäi nimittäin käteen vielä tämä kello. Michael Korsin kello kausi vaihtui nyt Marc Jacobsiin. 

Paita: Bershka, kello: Marc Jacobs


Tämä ruusukullan väri teki nyt tehtävänsä vaikka olin ensin ajatellut silver tyyppistä. Näitä kelloja saa jenkeistä aika kivaan hintaan verrattuna Suomeen. Sitten täytyy vielä tietenkin perustella itselleen ostos, niin pitäähän koululaisella kello olla..yeah right :) Mutta on siitä kyllä oikeasti hyötyä tenteissä, jossa on laskettu minuutti per kysymys. 

Aurinkoista viikkoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti