keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet

Mahtavaa uutta vuotta! Tästä se taas alkaa. Vietin vuoden vaihtumista viime vuoden tapaan Vanajan linnassa. Siellä on kyllä hienot puitteet. Uskaltauduin rantasaunasta jopa järveen kastautumaan, vaikka en erityisemmin kylmän ystävä olekkaan. Täytyy sanoa, että alkukauhun jälkeen, se koko kehon valtaava lämmin tunne oli sen arvoista. Täytynee testailla uudestaankin.


Mekko löytyi viime vuonna Nykin reissulta, lempi kaupungistani. Liike oli Century21 downtownissa Manhattanilla, suosittelen käymään jos satutte Nykiin matkaamaan. Century21 on suuri tavaratalo, josta saa melkein mitä vaan ja voi tehdä hyviä löytöjä eri merkeiltä hyvään hintaan.


Mielestäni raketit ovat vähän pelottavia, mutta hienoahan ilotulituksia on seurata. Olen kuitenkin tullut siihen lopputulokseen, että tähtisädetikut ovat ihan riittäviä minulle.


Aamuisin on vieläkin niin pimeää, että pitää katsoa kelloa monta kertaa varmistuakseen vuorokauden ajasta. Onneksi kuitenkin päivät pitenevät koko ajan. Kun usein joutuu heräämään aikaisin, niin silloinkin kun saisi nukkua herää klo:8. Tänäänkin olin ensimmäinen koko Vanajan linnasta aamupalalla. Maanantaina koittaakin jo paluu Puolaan. Mukavaa vuoden ensimmäistä päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti