keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Hiuksen hieno

Nyt viimeinkin talvipakkasiin kun päästiin niin hiukset on taas innoissaan kaiken maailman myssyistä. Hiukset kuivana ja sähkösenä sojottaessa joka suuntaan on niin kivan viehättävät. Olen hiusten hoitoon kokeillut vaikka minkälaisia tuotteita, mutta kaikkien kokeilujen jälkeen luulen vihdoinkin löytäneen toimivan kompinaation. 

Oma hius on jostain syystä lähtenyt täällä Puolassa kovin tummumaan, tosin olen värjännyt niin kauan vaaleeksi, ettei ole hajuakaan omasta väristä. Voi toki myös johtua siitä, että olen viimeksi käynyt kampaajalla heinäkuussa. Luulen, että värjäämättömyyskin on vahvistanut hiuksia.

Sisäisesti: Hiustenkin hyvinvointi lähtee sisältäpäin. Vaikka kuinka kalliita töhniä tunkee hiuksiin ei auta jos ei saa sisältäpäin ravintoa. Olen huomannut, että lisätessäni hyviä rasvoja ( avocadoa, pähkinöitä, siemeniä, hamppuöljyä) hiukset voivat paremmin ja vahvistuvat. Kokeilin myös lisä sinkki-kuuria, mutta sillä ei kyllä ollut minkään maan vaikutuksia.

Ulkoisesti: jotain pientä pintaremonttia kai voi ulkoisestikkin yrittää. Kokeilin ihan sattumalta, kun hiukset olivat niin kuivat, että pää alkoi muistuttaa siivousmoppia, niin argan öljyä (kun se ei kerran kasvoille sopinut). Illalla löträsin oikein kunnolla hiuksiin ja aamulla pesin pois. Ikinä en ole minkäänlaisella aineella saanut yhtä hyvää vaikutusta aikaan! Niin pehmeät ja kiiltävät hiukset! Kokeile, because you are worth it :)

Saa muun muassa Ruohonjuuresta

Shampooksi valitsen aina sulfaatittoman vaihtoehdon, koska se on hellävaraisempi. Nyt on jonkun aikaa ollut Lanzat käytössä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti