sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Puolan armeijaan vai Valviralle töihin?

On ollut kiva saada taas Suomesta vieraita. Tuntuu, että kaupunkiin tulee tutustuttua enemmän silloin kun on seuraa muualta ja haluaa näyttää paikkoja. Eilen kokeilimme miltä tuntuisi olla Puolan armeijassa ampumaradalla. Vaikken aseista pidäkkään ja alussa pelotti niin paljon, että meinasin karata koko paikan päältä. Loppupeleissä se kuitenkin oli ihan mielenkiintoista.

Muutama osumakin tuli, tosin ensin ammuttuani lattiaa ja kaikkea muuta kohteen ympärillä olevaa. Ei tarvitse ainakaan harkita uraa armeijassa. Sen sijaan Valviralle voisin laittaa avoimen työhakemuksen. Jokin aika sitten nuori herrasmies tuli juttusille ja esittäytyi heti lääkäriksi. Itse en ylensä edes kysele ammattia heti, vaan mielummin tutustun ensin ihmiseen ja persoonaan. Kun nyt herra niin asiaa mainosti, ajattelin samalla kysäistä parista hermosta, jotka jäivät viime anatomian tunnilla askarruttamaan. No valelääkärihän se sieltä paljastu, kun hyvä, että edes tiesi ihmisessä olevan hermoja. Niin tänne vaan kaikki valelääkärit tenttiin!

Jälleen kerran lukeakkin pitäisi malttaa, mutta välillä tuntuu, että on kultakalan keskittymiskyky. Yritän kuitenkin keksiä tehokkaita jippoja yhdistää opiskelu ja sosiaalinen elämä. Otan usein kännykällä kirjasta kuvia vaikeista sivuista ja luen niitä esim kaupan kassan jonossa tai shoppailuassistenttinä...

Sovituskopissa henkarina, t-paita päässäkin voi oppia pari verisuonta

Tai salilla harjotellessa. Kohta ainoa paikka missä saa rentoutua on wc.

Iloista joulukuun alkua!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti