lauantai 14. joulukuuta 2013

Liikunta ja uuden vuoden lupaus

Suklaan syömisestä on hyvä siirtyä liikuntaan. Liikunta on aina ollut minulle todella tärkeää. Nuorena lukiolaisena sitä harrasti enemmän, että pysyi vartalo hyvässä kunnossa, nykyään harrastaa siksi, että pysyy pää hyvässä kunnossa. Yllättävää on, että kun vetää kunnon rankan hikitreenin niin sen jälkeen on niin paljon energiaa, että oikein tekee mieli lukea. Lisäksi sillä on positiivinen vaikutus stressiin. 

Juoksu on aina kuulunut lempipuuhiini, musiikki täysillä raikkaassa aamuilmassa on aivan parasta. Jaloissa löytyy voimaa sen ansiosta, mutta kädet ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Joskus on hankaluuksia saada vichypullon korkki auki.. Uuden vuoden lupaus onkin panostaa näihin spagettikäsiin.

"herneet"

Pyrin liikkumaan ylensä sen 3-5 kertaa viikossa plus hyötyliikunta. Vaihtelen usein lajeja, jotta lihakset saisivat uusia ärsykkeitä eivätkä tottuisi samaan liikuntamuotoon, jolloin ei tapahdu kehitystä. Tällä hetkellä olen innostunut taas TRX naruista ja oman kehon painolla työskentelystä. Onneksi täältä Szczecinistäkin löytyi hyvä sali, jossa on monipuolisesti erilaisia tunteja tarjolla.


 
Mutta vielä lenkille kun ulos pääsee, ulkoilma piristää myös kummasti. Venyttely loppuun helpottaa palautumista ja lihakset ei kipeydy.


Kuvassa on uudet Niken juoksu lenkkarit, etsin pitkään kivoja oransseja ja nyt ne vihdoin löytyivät täältä Szczecin Outlet Parkista. Usein ostan Nikejä juoksulenkkareiksi niiden keveyden takia, mutta tänä talvena olen tutustunut myös Asics-merkkisiin lenkkareihin. Hankin ne lähinnä niiden goretex ominaisuuden takia vähän talvisimpiin sääolosuhteisiin, kuten loskan varalle, mutta ne ovat osottautuneet niin hyviksi ja lämpimiksi, että käytän niitä ilmankin loskaa :) täytyy ehkä keväämmällä tutustua Asicsin muihinkin malleihin.
4 kommenttia:

  1. Sinä senkin kaunis laiheliini 😘 Mulla on Asicsin neonpinkit lenkkarit ja ne on ihan huiput! Kevyet nekin on, vaikka ei kai superkevyitä lenkkareita tarvii kun maratoonarit..

    VastaaPoista
  2. :) okei tutustumpa noihin pinkkeihin sitten keväällä :)

    VastaaPoista
  3. Hienoa kun jaksat vielä liikkua opiskelun lisäksi

    VastaaPoista