keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Urheilu ja kielen opinnot

Opintojen ohella pyrin urheilemaan vähintään kolme kertaa viikossa, hyötyliikunnan ohella. Se on hyvä tapa purkaa stressiä ja saada lisää energiaa. Toki joskus laiskottaa ja syön vaan suklaata... Oli kuitenkin kiva huomata, että koulukin tarjoaa liikuntamahdollisuuksia tukemaan opintoja. Valittavissa on paljon lajeja, koripalloa, crossfit-tunteja, tennistä, lentopalloa... Suosio ei ole vaan päätä huimaavaa kun ensimmäiselle infotunnille saapui kuusi oppilasta sadasta, joista kolme jäi paikan päälle, minut mukaan lukien. Toisaalta ei se haittaa, koska silloin saa personal trainer palvelua. 

Kanava

Lenkkeily on aina ollut mieluisa harrastus minulle ja onneksi läheltä löytyy kanava jonka varrella on hyvä joustava polku, jalat tulee muuten asfaltilla kipeäksi. Eihän tää nyt ihan kaivari ole, mutta menee. 


Papat kalastamassa kanavalla, koskaan en ole kyllä kenenkään nähnyt kalaa saavan. Tuossa kanavassa  olisi huomenna tarkotus mennä yliopiston soutujoukkueen kanssa treenaamaan. En ole mikään mieletön vesillä viihtyjä, soutanut olen ehkä kaksi kertaa elämässä, mutta kaikkea pitää kokeilla. Laitan kuvia sitten jos vaikka satun saamaan paatin ympäri tai lyömään jotain airolla päähä.

Ghetto

Kyllä täällä tätä ghettoakin löytyy, mutta välillä sekin on aika kiehtovaa niinku seuraavassa kuvassa

Seinämaalaus

Puolan kielen opinnot sitten jatkuivatkin, vaikka luulin niiden olevan jo ohi. Hauskaa on oppia uusi kieli, mutta helppoa se ei ole. Kielessä ei oikein ole mitään logiikkaa ja lausuminen on äärimmäisen vaikeaa. Alla on kuva maailman vaikeimmista kielistä, että huipulla ollaan! Kerrankin :)

2 kommenttia:

  1. Seinämaalaus on hieno! Jäin miettimään, että mikähän on sanoma? Troijan heppa? Hyvät värit. T. Ripa

    VastaaPoista
  2. Niimpä :) no kohta pääsette tutustuu lähemmin!

    VastaaPoista