torstai 31. lokakuuta 2013

Hellsinki

Tulin viettämään viikonloppua Helsinkiin ja näkemään ystäviä. Ihan sama vaikka sataa, vesi valuu vaatteista läpi ja hiukset roikkuu naamalla, mutta silti hymyilyttää. On ihanaa kuulla puheen sorinaa kadulla ja itse asiassa ymmärtää sitä, kaupassa voi toivottaa hyvää viikonloppua joutumatta ensin tuhat kertaa lausumaan sitä, että toinen ymmärtää. Kahvila Succesista jättipullia (maailman parhaat pullat!) ja joka kulmasta saa lempisuklaatani Pätkiksiä, mikä voisi olla paremmin!? No ehkä se ettei jo sunnuntaina olisi paluulentoa ja tiistaina kahta tenttiä :) On kyllä hyvä olla välillä muualla, niin oppii arvostamaan muuten niin päivän selviä asioita kotona.


Jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin on minulla ihan pikkuinen, mutta siis todella pikkuinen ikävä sinne omaan pikku Puolan luukkuuni. Kai se on niin, että sitä saa kodin aikaseksi mihin vaan ja kun luo rutiineja ja rytmiä. Kaikkeen tottuu.

Ps. Pitää vielä vinkata muillekkin sushin ystäville, että Eirassa 'Sushi n rollin' sushi buffa (15€) on muuten käymisen arvoinen! Todella hyvää ja laadukasta! Nam.


2 kommenttia:

  1. Kiva kun olisit ehtinyt meille asti, mutta ymmärrän hyvin , että aika on rajallinen. Hyvän näköisiä susheja ja pätkis on aina pätkis.
    Kiva kun menet hyvällä mielellä takaisi Puolan kotiin. Kaikkea hyvää

    VastaaPoista
  2. Joo aika meni niin nopeesti, mut ens kerralla, kohta mä tuun taas :) kaikkee hyvää sinnekkin! T.Pätkis

    VastaaPoista